Cadeaubon

€ 29,- incl. verzending

Cadeaubon voorkant

Bent u op zoek naar een leuk cadeau om te geven?
Op zoek naar dat ideale geschenk?

U wil een boekje cadeau doen aan een kapoen of een prinsesje in de familie, aan een neefje of nichtje, aan het buurmeisje, de buurjongen, voor een verjaardag, voor een communie, voor sinterklaas, als kerstcadeau, een nieuwjaarscadeau, of zomaar...

Dan bent u bij Mijn Eigen Boekje aan het juiste adres!

U houdt van al onze boekjes, u vindt elk verhaaltje heerlijk... en weet echt niet meer welk boekje te kiezen. Dan is de Mijn Eigen Boekje Cadeaubon de ideale oplossing.

Onze Cadeaubon is het perfecte geschenk voor kinderen en hun ouders. Met de cadeaubon kunnen de ouders een boekje kiezen en volledig personaliseren op onze website en de cadeaubon gebruiken als betaalmiddel.

U kan kiezen om de Mijn Eigen Boekje Cadeaubon naar u te laten sturen, of onmiddellijk naar de gelukkige te laten verzenden. De Cadeaubon kost 29€ (verzendkosten voor België en Nederland inbegrepen) en is geldig voor de aankoop van één gepersonaliseerd boekje.

Snelle levering, gratis bezorgd!

bestel cadeaubon

Onze Cadeaubon is geldig voor de aankoop van één gepersonaliseerd kinderboekje op onze website. De Cadeaubon kan niet worden gebruikt in combinatie met andere vouchers, kortingscodes of andere acties en kan niet worden ingewisseld voor geld.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte. Registreer snel!
Wij laten u dan weten wanneer er nieuwe boekjes uitkomen, welke acties, promoties en
wedstrijdjes we organiseren. Mis niets over wat er allemaal gebeurt bij Mijn Eigen Boekje!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief!