Team

Ann De Bode

Ann De Bode  (Illustrator)

Ann De Bode is een welgekende illustrator die zowel voor Belgische en Nederlandse uitgeverijen werkt. Ze brengt alle soorten boeken tot leven voor lezers van 2 tot 16 jaar. Ann experimenteert graag met technieken, ze gebruikt soms Fimo, soms verf en soms digitale collages. Ann geeft veel aandacht aan het zoeken van de juiste sfeer. Haar boeken hebben een hoge aaibaarheid en verschenen in verschillende talen. Ze won al veel prijzen zoals 5 keer op rij de publieksprijs van Picturale


Website

Sabine De Vos

Sabine De Vos  (Schrijfster)

Sabine De Vos publiceert al sinds 1997 prentenboeken, spannende jeugdboeken, romans, journalistieke boeken en reisverhalen. Ze woont met haar twee zonen, hond, kat, kippen en koeien in een gezellig huis te midden van een grote tuin omringd door weides. Ze houdt van plezier maken, lezen, de natuur, fantasie en mysteries. En wist je dat ze haar boeken droomt?


Website

Guy Daniels

Guy Daniels  (Schrijver)

Guy Daniëls is al 20 jaar actief als jeugdauteur. Hij schrijft leuke, boeiende prentenboeken die door jong en oud gesmaakt worden. Van deze verhalen maakt hij interactieve theatervoorstellingen.  Met een heuse verteltent trekt hij door het land om zijn verhalen te vertellen.


Website

 Nico De Braeckeleer

Nico De Braeckeleer (Schrijver)

Nico De Braeckeleer schrijft boekjes voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen, zowel kortverhalen als romans. Ondertussen heeft hij al meer dan 60 boeken op zijn actief. Daarnaast schrijft hij ook tientallen scenario’s voor films en televisieseries.


Website

Frieda Van Raevels

Frieda Van Raevels (Illustrator)

Frieda Van Raevels maakt tekeningen voor allerhande boeken, vooral leesboekjes voor kinderen. Dieren tekent ze het allerliefst. Ze woont samen met haar man en 2 katten, die graag model spelen, in een huis vol boeken (en koekjes).


Website

Nick Claes

Nick Claes (Illustrator)

Nick Claes is eenendertig jaar jong en al talloze potloden en schetsboeken versleten. Tekenen doe hij al van kleins af aan. Een leven zonder kan hij zich dan ook echt niet inbeelden. Sinds mei 2011 werk hij als illustrator en hij heeft al vele mooie boekjes gemaakt.


Website

Patricia David

Patricia David (Schrijfster)

Patricia David houdt van heksen, - daarom schreef ze veel heksenboeken. Soms schrijft ze ook over pittige oudjes: juffrouw Verdorie is zo’n gekke oude dame. Het eerste boek uit die reeks won de kinderjuryprijs. Patricia houdt van muziek maken, van lachen en grappen. Haar boeken zijn geïnspireerd door de belevenissen van de kinderen uit haar vroegere klas, en uit de fratsen die haar vier zonen en vijf kleinkinderen hebben uitgehaald.


Website

Robin Martens

Robin Martens (Illustrator)

Robin Martens is de jongste aanwinst binnen de groep, hij maakt niet alleen tekeningen voor boeken maar maakt ook posters en t-shirt, enz...  Zoals een waar Robin Hoed betaamt, staat hij voor menig mens paraat om de wereld te verblijden met zijn typisch vrolijke en veelal dierlijke figuren.


Website

Ilona Stuijt

Ilona Stuijt (Illustrator)

Ilona Stuijt begon op jonge leeftijd met professioneel illustreren en schilderen. Ze heeft inmiddels al meerdere boektitels en projecten op haar naam staan. Ze ziet illustreren als de perfecte baan. Niet alleen vanwege het tekenen, maar ze houdt ook van de zakelijke kant van het vak. Ze geniet van alle aspecten van haar werk en dat komt ook zeker terug in haar producten.


Website

Cindy van de Ven

Cindy van de Ven (Schrijver & Illustrator)

Verhalen schrijven en illustreren vindt Cindy het leukste wat er is! Haar werk kenmerkt zich door een tweede laag. Dit kan een visueel grapje, woordspeling of een verwijzing zijn, of simpelweg door het gebruik van een bepaalde structuur. Ze vindt het leuk om te verrassen met haar werk; dat je bij een tweede keer kijken iets nieuws ontdekt. 


Website

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte. Registreer snel!
Wij laten u dan weten wanneer er nieuwe boekjes uitkomen, welke acties, promoties en
wedstrijdjes we organiseren. Mis niets over wat er allemaal gebeurt bij Mijn Eigen Boekje!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief!